Tarvitset:
mitä tahansa kotimaista kalaa
kananmunia
vehnäjauhoja
pankojauhoja
suolaa
valkopippuria
sipulijauhetta
valkosipulijauhetta
rypsiöljyä
Tee näin:
1. Leikkaa kala noin kananugetin kokoisiksi paloiksi. Mausta kalan pinta suolalla.
2. Sekoita vehnäjauhoihin mausteet oman maun mukaan (määrät riippuvat myös siitä, paljonko laitat vehnäjauhoja).
3. Pyörittele kalat vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi ne pyöritellään pankojauhoissa.
4. Paista kalat runsaassa öljyssä kunnes pinta muuttuu kullanruskeaksi.
5. Siirrä kalanugetit isoon kulhoon ja laita päälle vielä hieman suolaa kun kalanugetit ovat vielä kuumia.
Dippi:
Sekoita keskenään
1 dl majoneesia
½ dl dijon sinappia
½ dl ketsuppia
kuutioitu venäläinen suolakurkku
mustapippuria
puolikas limen mehu
tilliä maun mukaan
Lue lisää aiheesta
- Kasvihuoneista
- Kasvihuoneunelmia Kackurissa
- Kasvihuone saaressa
- Ruokaa omasta maasta, omin käsin
- Prinsessana ryytimaalla
Pomintoja
- Blumat kastelujärjestelmä kasvihuoneessa
- Parhaat kasvihuoneet
- Kasvihuoneen perustukset
- Kasvihuoneen rakentaminen ja asennus - 12 vinkkiä