Tältä kissakala näyttää ennen kuin siitä tulee herkkuateria.
Tarvitset:
200-400g ruodotonta filettä
voita
suolaa
valkopippuria
pinaattia
syöntivalmiita ituja ja miniversoja
hapanjuurileipää
oliiviöljyä
mustapippuria
venäläisiä suolakurkkuja
lime
hapankermaa
vihreä chili
Tee näin:
1. Mausta kala suolalla ja valkopippurilla ja kuumalla pannulla jossa on oliiviöljyä ja ruokalusikallinen voita. Paista molemmilta puolilta noin 2-3 minuuttia, fileen paksuudesta riippuen. Valele samanaikaisesti fileitä pannulla olevassa öljy/voi seoksella.
2. Leikkaa hapanjuurileivästä 2-3cm paksu siivu. Sivele leivän molemmille puolille hieman oliiviöljyä ja paahda pannulla pinta rapeaksi. Lisää leivän päälle hieman mustapippuria ja sormisuolaa.
3. Laita lautaselle pinaattia, syömävalmiita ituja/miniversoja, muutama suolakurkku, limesiivu ja iso lusikallinen hapankermaa.
4. Purista kalan päälle hieman lime-mehua. Halutessaan voi myös laittaa hieman vihreää chiliä maun mukaan.
Lue lisää aiheesta
- Kasvihuoneista
- Kasvihuoneunelmia Kackurissa
- Kasvihuone saaressa
- Ruokaa omasta maasta, omin käsin
- Prinsessana ryytimaalla
Pomintoja
- Blumat kastelujärjestelmä kasvihuoneessa
- Parhaat kasvihuoneet
- Kasvihuoneen perustukset
- Kasvihuoneen rakentaminen ja asennus - 12 vinkkiä