Tarvitset:
2 keskikokoista punasipulia
1 ½ dl omenaviinietikka
2 ½ dl vettä
1 ½ tl suolaa
1 rkl sokeria
kokonaisia mustapippureita maun mukaan (n. 10kpl)
Tee näin:
1. Sekoita kaikki paitsi punasipulit astiassa yhteen.
2. Kuori ja halkaise punasipulit. Leikkaa sipulit ohuiksi puolikuun mallisiksi “suikaleiksi”.
3. Laita punasipulit kulhoon ja kaada kiehuvaa vettä niiden päälle. Anna niiden olla kuumassa vedessä noin 1-2 minuuttia.
4. Kaada vesi pois ja siirrä sipulisuikaleet esimerkiksi pihdeillä lasipurkkiin ja kaada säilöntäliemi päälle (niin paljon kun mahtuu).
5. Peitä purkki löysästi ja anna jäähtyä huoneenlämmössä.
6. Kierrä kansi tiukasti kiinni ja siirrä purkki jääkaappiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään vuorokauden verran.
Lue lisää aiheesta
- Kasvihuoneista
- Kasvihuoneunelmia Kackurissa
- Kasvihuone saaressa
- Ruokaa omasta maasta, omin käsin
- Prinsessana ryytimaalla
Pomintoja
- Blumat kastelujärjestelmä kasvihuoneessa
- Parhaat kasvihuoneet
- Kasvihuoneen perustukset
- Kasvihuoneen rakentaminen ja asennus - 12 vinkkiä