Kokkiveitset

Kokkiveitset

Ruoanlaitto on huomattavasti mukavampaa, kun käytössä on terävät ja laadukkaat veitset. Valikoimastamme löydät perinteisten keittiöveitsien lisäksi esim. sushiveitset ja lohiveitset, sekä eränkävijälle riista-, sieni- ja nykyveitset. Sanelli-veitset valmistetaan Italiassa korkealaatuisista materiaaleista ammattimaiseen käyttöön. Sanelli Premana -mallistossa on huomioitu käyttöergonomia ja hygieenisyysvaatimukset, jonka vuoksi veitset ovat suosittuja paljon lihaa ja kalaa päivittäin käsittelevien käyttäjien joukossa. 

Kokkiveitsi on tärkeä yleisveitsi 

Kokkiveitsi on joka kokin yleisveitsi, joka soveltuu monenlaiseen ruuanlaittoon. Hyvä kokkiveitsi on tasapainoinen, ergonominen ja terävä. Sen terä on tavallisimmin noin 20 cm pitkä, suhteellisen leveä ja hieman kaareva alhaalta. Terän materiaalit vaihtelevat, mutta ruostumaton teräs on yleinen valinta sen kestävyyden ja helppohoitoisuuden vuoksi. Kokkiveitsellä leikkaat, pilkot ja silppuat niin lihaa, kalaa kuin vihanneksiakin. 

Sanelli-kokkiveitsien kahvan ergonomia perustuu pitkään tehtyyn tutkimustyöhön, jossa on testattu ergonomiaa ja liikettä veitsen käsittelyssä. Kahvan muotoilu vähentää käden väsymistä pitkäaikaisessa käytössä. Kokkiveitsien valmistuksessa käytetyt materiaalit kestävät hyvin lämpötilaeroja, jopa –40 pakkasasteesta +150 lämpöasteeseen (°C). Lisäksi kahvan materiaali kestää syövyttäviä aineita, joten veitsen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Kahvan pehmeä, mutta karkea pinta takaa hyvin pidon ja turvallisen käyttökokemuksen.  

Kokkiveitset ja muut tarvikkeet kalankäsittelyn Kivikankaalta 

Joko tutustuit muihin kalankäsittelyssä käytettäviin tarvikkeisiin? Kokkiveisten lisäksi saat Kivikankaalta myös fileerausveitset ja teroituspuukot sekä muut hyödylliset tarvikkeet.  

Tuotteita löytyi: kpl

Järjestys: