{image:text}

Kesäinen kalatahna

Kalasafka 2021 -kilpailun 1. sija. Kilpailun tavoitteena on inspiroida suomalaisia käyttämään ruoanlaitossa enemmän kotimaista villikalaa, myös särkikaloja. Resepti: Anne Kiuru

 

TARVITSET

200 g Uunissa oliiviöljyssä kypsytettyä ahventa tai särkeä muruina (jäähtynyttä). Katso erillinen ohje.
50 g kevätsipulia tai ruohosipulia hienonnettuna
20 g Weekend kermaviilin & juuston makuisia snacksejä murskattuna
300 g ( 1 prk ) Islannin jogurttia 3 %
1 dl persiljaa hienonnettuna
1/2 tl suolaa
1/4 tl jauhettua mustapippuria
1 tl sitruunamehua
 

TEE NÄIN

Yhdistä aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Anna makuuntua jääkapissa n. 30 min.
Tarjoa uusien perunoiden kanssa tai leivän päällä.


Kesäinen kalatahna


Lataa ja tulosta ohje tästä.