Ahvennugetteihin tarvitset:
Ahvenfileitä
Kananmunaa
Vehnäjauhoja
Korppujauhoja
Suolaa
Rypsiöljyä
Tee näin:
1. Leikkaa fileet sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja mausta suolalla.
2. Ota esiin kolme syvähköä lautasta. Levitä yhdelle vehnäjauhoa, toiselle haarukalla rikottu ja sekoitettu kananmuna ja kolmannelle korppujauhoa.
3. Pyörittele kalanpalat vehnäjauhoissa. Älä laita kaikkia paloja sekaan kerralla, vaan vähän kerrallaan.
4. Toista sama kananmunan kanssa.
5. Lopuksi pyörittele vielä korppujauhoissa niin, että palat peittyvät kokonaan.
6. Kun leivitys on valmis, paista pannulla runsaassa öljyssä molemmin puolin, kunnes nugetit ovat kullanruskeita ja rapsakoita.
7. Siirrä valmiit nugetit hetkeksi talouspaperille, jotta ylimääräinen öljy imeytyy paperiin.
Lue lisää aiheesta
- Kasvihuoneista
- Kasvihuoneunelmia Kackurissa
- Kasvihuone saaressa
- Ruokaa omasta maasta, omin käsin
- Prinsessana ryytimaalla
Pomintoja
- Blumat kastelujärjestelmä kasvihuoneessa
- Parhaat kasvihuoneet
- Kasvihuoneen perustukset
- Kasvihuoneen rakentaminen ja asennus - 12 vinkkiä