Ainekset löytyy yleensä valmiiksi kotoa (paitsi ehkä tuo bulgarian jugurtti, mutta senkin olen joskus korvannut ihan tavallisella maustamattomalla jugurtilla), tarvitset vain kulhon ja sähkövatkaimen, ja tämä vaatii vaan sekoittamista, joten perheen pikkumuksutkin voivat osallistua.
Eli tässä ohje:
2 dl puolukkahilloa
2 dl kaurahiutaleita
2 dl kermaa
2 dl bulgarian jugurttia
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
Vatkaa kerma kulhossa, lisää kaikki muut ainekset (kaurahiutaleet ja hillon olen yleensä mitannut tuossa tyhjässä jugurttipurkissa) ja sekoita. Vaikka mössö tekisi mieli syödä saman tien, kannattaa se laittaa vaikka puoleksi tunniksi jääkaappiin jähmettymään. Maku ja koostumus on silloin parempi. Sitten vaan syömään, ja varmasti maistuu perheen pienimmille ja isommillekin tyypeille!
- Linda